El CV Andorra torna a manar a la Lliga FEV

• Els andorrans vencen 0-3 a Albacete contra l'Adeva de la part baixa
ALBACETE

El CV Andorra comença a funcionar com a una màquina contra esquips que abans li feien treballar de valent. Foto: ÀLEX LARA

El CV Andorra no va tenir pietat de l'Adeva d'Albacete, un equip enfonsat en la penúltima posició de la Lliga FEV i que ahir va rebre una derrota que, amb tot, va tenir el seu esforç per part visitant, sobretot en un primer set llarg. Al final, 0-3 per al CV Andorra que torna a manar a la part alta de la classificació.

El conjunt que entrena Lluís Hillaire va començar el primer set amb les garanties de vèncer, però els jugadors locals, que només han guanyat tres partits en tot el campionat de lliga, van treure l'orgull per posar les coses difícils. Així, aquest primer parcial es va allargar en el marcador fins que els andorrans van aconseguir anotar-se'l gràcies al 27-29 amb què va acabar.

Aquest triomf parcial andorrà va deixar tocats els locals, que en el segon set van patir per poder mantenir el ritme del CV Andorra, disposat a matar el matx gràcies a un segon set demolidor. Així, la intenció va tenir premi amb el 18-25 del set, que deixava en safata de plata la victòria andorrana. Amb tot, el tercer set no va ser fàcil, perquè de nou els manxecs es van recuperar, i van forçar tot i que van acabar perdent per 23-25 i el 0-3 en el còmput global.