El Cevalls venç 3-6 el cuer Vilanova per recuperar terreny

VILANOVA

Tot i haver caigut a la mitja taula per culpa de sancions i un mes de febrer de mals resultats, ahir l'Andorra HC Cevalls va confirmar la seva recuperació esportiva després de vèncer al camp del Vilanova B, el cuer de la Primera Catalana A, per un clar 3-6 en què sobretot va destacar el domini que va instaurar el conjunt andorrà al joc.

El Cevalls va marcar el territori des de l'inici perquè era conscient de què al davant qui hi havia era l'últim de la categoria, un conjunt que només ha guanyat un partit durant tota la temporada, i en suma 21 disputats. Així les coses, els andorrans van aconseguir marxar al descans amb un clar i esperançador 0-3, gràcies a les dianes que van aconseguir Alexis Carreño als cinc minuts de partit, Iñaki quan havien passat deu minuts, i Juan Sebastián al quart d'hora.

A la represa, amb tot, van sonar les alarmes quan els catalans van aconseguir acostar-se en el marcador amb un 2-3. Però, Alexis Carreño va fer de penal el 2-4, i a partir d'aquí Juan Sebastián va fer el 2-5 i quan faltaven cinc minuts per al final Iñaki marcava el 2-6 amb un llançament de falta directa. El 3-6 no va suposar res. Segona victòria consecutiva.