PUBLICITAT

La facultat d'odontologia obrirà a l'abril les inscripcions

  • Impartirà un bàtxel·lor i un màster, que configuren 300 crèdits distribuïts en 5 anys
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns alumnes s'interessen pels estudis, a la Fira de Madrid. Foto: UNIVERSITAT DE LES VALLS

La facultat d'odontologia de la Universitat de les Valls obrirà el període d'inscripcions aquest abril, segons va informar el director del projecte, Philip Garcia, que aquest cap de setmana es troba a Madrid fent promoció dels nous estudis a la Fira Aula.

La nova oferta universitària començarà el proper mes de setembre i de manera provisional al Centre de Congressos, tal i com ja va avançar aquest rotatiu. La segona promoció, la del 2012, ja començarà, a la que serà la seu definitiva, ubicada també a la capital.

Pel que fa als estudis, homologats a Bolonya, s'estructuren en dues parts, un primer bàtxel·lor i un màster, que en total fan 300 crèdits distribuïts en cinc anys. Els dos primers anys, tal i com va especificar Garcia, seran molt teòrics, centrats en conceptes tècnics com bioquímica o anatomia bucal. Els següents cursos seran més pràctics. El claustre de professors estarà distribuït en vuit departaments, amb una persona al capdavant de cada secció. Es comptarà també amb 15 col·laboradors docents.

promoció a madrid / Garcia i el seu equip són presents fins avui al Saló internacional de l'estudiant i de l'oferta educativa per poder explicar la carrera i les característiques de l'estructura del pla d'estudis, així com les peculiaritats del país i de l'entorn. La Fira té lloc al recinte firal IFEMA de la capital espanyola, i hi participen països com Alemanya, Austràlia, Canadà, la Xina, Estats Units, França, Itàlia, Mèxic, Portugal, el Regne Unit, Rússia i Suïssa.

Garcia va explicar a l'ANA que l'objectiu és donar-se a conèixer en el «millor expositor» que han trobat i intentar captar futurs estudiants, així com poder parlar també amb orientadors perquè després puguin ser recomanats. De fet, si tot va bé creuen que podran tancar la seva participació a l'esdeveniment amb la inscripció de quatre o cinc alumnes per a la primera promoció.

Sobre les visites i la valoració que els visitants fan de la universitat, Garcia va assegurar que la gent se sorprèn «molt positivament» en descobrir que l'estructura és molt petita i que es fa una atenció molt personalitzada a l'alumne, ja que les promocions seran de com màxim 28 estudiants. Un altre factor que «ven molt» és el fet que Andorra tingui un nivell de seguretat «molt elevat», fet que «agrada moltíssim sobretot als pares».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT