PUBLICITAT

El VPC a casa i el primer 'match-ball' de la Lliga de futbol

  • L'altra cita de la tarda de diumenge és al pavelló Joan Alay amb la Lliga LAB
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jamrulidze segueix sancionat. Foto: ORIOL LLAURADÓ

No hi ha cap diumenge que l'esport no mani. Avui la cita és triple al Principat, amb el matx que el VPC Andorra de rugbi juga al Camp del Consell contra el Mazeres Cassagne Sports; amb la penúltima jornada del play-off pel títol a Primera Divisió de futbol on el Pidasa té el primer match-ball per fer-se amb la Lliga; i amb la LAB en joc amb una nova jornada al pavelló Joan Alay d'Andorra la Vella.

El VPC Andorra té fins a set baixes per avui contra el Mazeres Cassagne Sports, a les 15.30 al Camp del Consell (l'equip B, a les 14.00): El sancionat Jamrulidze i els lesionats Gagnidze, Hinds, Martínez, Àlex Fernández, Berrier i Olivé. Mantenir el lideratge serà l'objectiu davant un equip que és 5è i que vé de guanyar 3-0 el Sor Agout.

La jornada no seria la mateixa sense bàsquet. En el cap de setmana en què el BC River Andorra descansa a la LEB Plata, les mirades estan posades a la Lliga LAB que es juga al Joan Alay: A les 16.00 l'In Principat contra l'Encamp, i a les 18.00, l'In Situ B52 contra l'Engordany.

La jornada de futbol és important. Tant que avui pot haver-hi campió de Lliga. La carambola és que el Pidasa Santa Coloma guanyi o empati contra l'Escale Santa Coloma, i que el Construccions La Posa Lusitans guanyi al mateix temps al Matecosa Sant Julià. La diferència entre colomencs i lauredians a la taula és de dos punts i resta aquesta jornada i una última diumenge dia 20 de març. Els dos partits seran a les 12.00. El Pidasa i l'Escale juguen a Aixovall, mentre que el Lusitans i el Matecosa ho fan al camp d'Alàs. Migdia de telèfons.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT