PUBLICITAT

La FMA tanca el 2010 amb un increment de pilots del 20%

  • L'entrega de premis del curs passat, «un moment de festa» en la planificació del 2011
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'entrega de premis 2010, amb Oriol Pi assenyalant una moto, a baix i al centre de la imatge, ahir a l'Illa. Foto: TONY LARA

La Federació Motociclista d'Andorra (FMA) no entén de crisi. És una de les poques entitats esportives del país que ha sapigut fer front a la falta de calers amb una feina que s'ha vist recompensada.

Tot i que el motociclisme és un esport car la temporada 2010 ha estat fabulosa per a l'entitat que dirigeix Josep Punti, ja que ha tingut un increment del 20% de participants en els campionats Nacionals de trial i d'enduro. «Avui tenim un moment de celebració amb la festa del motociclisme però estem immersos en una pròxima temporada que promet», va assegurar el president a l'Illa Carlemany, el centre escollir per a l'entrega de premis que va rondar el centenar de visitants, per corroborar que l'esforç obté sempre resultats positius.

MÉS CARTELL AL 2011 / Les paraules de Punti sobre la planificació per al pròxim curs no eren en va. Perquè a Andorra ens esperen unes quantes competicions de primer nivell mundial. «Hi haurà una prova del Mundial d'enduro, que tindrà un pressupost de 120.000 euros al qual el Comú de Sant Julià de Lòria aportarà un ajut del 30% i també es farà una prova de l'Europeu de trial i una altra del Mundial, que tindran un cost entre les dues d'uns 90.000 euros per fer un pressupost total de 200.000 en competicions internacionals. I estem pendents de que torni el Supermotard amb una prova del Mundial i una de l'Europeu», va explicar Punti. Un cartell, per tant, de primera línia que es completarà amb els Nacionals d'enduro i trial i la participació d'Esteve Tor, Marcel Albós i Josep Maria Arnabat en els 6 dies d'enduro a Finlàndia, a l'agost.

Quant a l'entrega de premis cal destacar el trofeu a la gran promesa de la FMA Oriol Pi, campió del Català de trial en 80 c. c. i un altre en memòria del difunt Jonathan Almarcha, que anava primer abans de l'accident i ha acabat tercer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT