PUBLICITAT

Arrenca la primera Mostra de vins, licors i alimentació

  • La pionera cervesa 100% andorrana, Alpha, comercialitza 1.200 ampolles setmanals
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
El cònsol massanenc, Josep maria Camp, parla amb els comerciants, ahir. Foto: TONY LARA

La plaça de les Fontetes de la Massana acull tot el cap de setmana la primera Mostra de vins, licors i alimentació. Amb un total de deu expositors, la mostra dóna a conèixer productes 100% andorrans, com és el cas de la primera cervesa feta al país.

El conseller de Turisme de la Massana, David Baró, va destacar que es tracta d'una iniciativa sorgida dels mateixos comerciants i que s'emmarca dins del Pla de reactivació del turisme i el comerç de la parròquia.

Baró va manifestar a l'ANA que s'espera que la fira atregui força visitants, i que de fet «l'afluència hi és perquè ens trobem a la setmana blanca».

Un dels productes que es podrà trobar a la Mostra és la primera cervesa fabricada al país, Alpha, que fa una setmana que ha iniciat la seva comercialització. Antoni Medina, un dels seus creadors, va explicar que s'està fent una distribució a grans establiments i limitada perquè de moment només es fabriquen 1.200 ampolles a la setmana. Tot i això, s'ha mostrat satisfet de l'acollida que ha tingut, i també ha assegurat que l'Associació de Pagesos i Ramaders ha mostrat el seu interès per fer proves per cultivar llúpol, per poder fer la cervesa amb tots els productes andorrans.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT