PUBLICITAT

L'ACA crea una escola per formar corredors d'edat escolar

  • S'activa amb vuit alumnes d'entre nou i quinze anys que competiran a Catalunya
R. M. S. / I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alguns joves practiquen ciclisme en una pedalada popular a Sant Julià. Foto: EL PERIÒDIC

L'Agrupació Ciclista Andorrana (ACA) ha posat en marxa una escola com una nova oferta educativa per a la temporada 2011, que té com a finalitat impulsar la pràctica del ciclisme en edat escolar i de retruc formar corredors més joves.

L'escola delimita les edats entre nou i setze anys i s'acaba d'activar amb vuit joves apuntats: dos de la categoria principants, dos alevins i tres cadets dels quals Ramon Seco i Cristian Suárez competiran en proves de Catalunya amb bicicleta de carretera. De la categoria infantil no hi ha encara cap inscrit i l'objectiu de la creació de l'escola està fixat en aconseguir fer quatre grups dividits per categories per arribar a tenir un màxim de 32 joves corredors.

El circuit d'Engolasters serà el centre neuràlgic per treballar les habilitats motrius específiques per als més joves, que com tots els membres de l'escola faran una sortida setmanal pel país i una mensual al circuit del Parc del Segre de la seu.

Aquesta escola cobreix així els esglaons fins a la categoria elit que faltaven en l'agrupació, a la qual hi han Miquel Afonso, David Albós, Julio Pintado i Samuel Ponce.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT