PUBLICITAT

Carchat correrà la Copa Suzuki Swift del Campionat d'Espanya

  • El campió del Volant RACC 2010 s'ha comprat el cotxe a l'espera de cobrar la beca
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carchat somriu depsrés d'una cita del Volant RACC, el curs passat. Foto: FOTOESPORT

El futur de Joan Carchat en el món dels ral·lis ja és clar i porta bones notícies: donarà el salt als Campionats d'Espanya i correrà la Copa Suzuki Swift 2011.

El pilot d'Ordino fins i tot ha baixat aquesta setmana a Elx per comprar-se el cotxe i ara l'està adequant per a la competició, que començarà el 2 d'abril a Vila Joiosa i que comprendrà set cites en el calendari amb final a Madrid, el 26 de novembre. Carchat ja té el pressupost que necessita de cara a la pròxima campanya però ha realitzat la despesa del vehicle de la seva butxaca a l'espera de la beca que ha de rebre com a campió del Volant RACC 2010 que concedeix als guanyadors la pròpia empresa organitzadora. «Encara espero això i haig de tancar els contractes amb els patrocinadors per cobrir les despeses i això m'espanta però per una altra banda ara ja respiro tranquil. Sé que continuaré fent ral·lis i que a més donaré un salt qualitatiu que afronto amb molta ilusió», va explicar ahir a aquest rotatiu.

El pilot de l'ACA no va amagar l'ambició que té i va assegurar que tot i que serà debutant en aquesta competició l'objectiu serà el podi: «Sé que al principi necessitaré adaptació i em costarà perquè hi ha molta gent amb experiència però el que pilota millor és el que guanya i jo lluitaré per estar a dalt. Ho donaré tot perquè sigui així».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT