PUBLICITAT

Nomen critica que ni el PS ni DA no aportin solucions a la crisi

  • El líder d'ApC assegura que no farà actes mediàtics fins al 20 de març
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El candidat d'ApC, Eusebi Nomen. Foto: ORIOL LLAURADÓ

El candidat a cap de Govern d'Andorra pel Canvi (ApC) a les eleccions del proper 3 d'abril, Eusebi Nomen, critica que els dos partits que «es defineixen com a forts» encara no hagin fet cap proposta concreta per a la reactivació de l'economia. Nomen ha anunciat que el seu partit no farà actes ni convocatòries de premsa fins al dia 20 de març, data en què comença oficialment la campanya electoral, i assegura que, quan ho facin, serà amb propostes i solucions concretes als problemes que tenen els ciutadans.

El candidat d'ApC, conseqüent amb el que ja van avançar el 23 de febrer passat, minuts després de presentar candidatura, va explicar en declaracions a l'ANA que, ara per ara, no tenen intenció de fer actes on es convoqui a la premsa perquè els ciutadans ja els coneixen, i que no serà fins que comenci la campanya electoral que presentaran el seu programa, així com les propostes que fan de cara a reactivar l'economia.

Sobre el fet que el Partit Socialdemòcrata i Demòcrates per Andorra ja hagin començat a convocar actes com ara la Jornada de la Neu del PS, la visita a la Vall dels Horts del Riu, les reunions per preparar el programa, o les declaracions de candidats a l'escudella del Pas de la Casa, Nomen opina que són símptomes de nerviosisme. Els seus arguments són que, a ell, els ciutadans ja el coneixen, tot i que assegura que continua reunint-se amb els col·lectius perquè comparteixin amb ell els seus neguits –«cosa que ha fet durant els darrers dos anys i no cal convocar a la premsa perquè ho sàpiguen».

Quant al programa d'ApC, Nomen afirma que ja està definit i que inclou moltes mesures per a la reactivació econòmica, que és el que sap que demanen els ciutadans. El candidat assegura que els ciutadans amb qui ha pogut parlar li demanen que aporti solucions als seus problemes i que «ens deixem de romanços».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT