PUBLICITAT

Detingudes 2 persones amb 55 kg de picadura de tabac

  • La mercaderia confiscada, amagada en uns dobles fons, supera els 7.000 euros
EL PERIÒDIC
ORGANYÀ

Periodic
El tabac confiscat Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va detenir aquest dimarts passat a la localitat alturgellenca d'Organyà a dues persones amb 55 quilograms de picadura de tabac, valorats en més de 7.000 euros.

La detenció és el resultat de les investigacions dutes a terme per la Guàrdia Civil des del passat mes de gener , segons van informar des del propi cos. Va ser llavors quan van tenir coneixement que dos residents a Andorra podrien estar fent contraban de tabac d'aquesta tipologia.

La investigació va culminar aquest dimarts, a les 20.30 hores, a Organyà, quan els agents van identificar un vehicle Seat i un Alfa Romeo amb matrícula andorrana. Al seu interior, amagat en uns dobles fons, van localitzar 1.113 bosses de 50 grams de picadura de tabac, amb un valor total de 7.123 euros. Els conductors del vehicle interceptat van resultar ser N.M., de 61 anys, i C.B.O., de 51 anys, tots dos residents a Andorra.

Per tot plegat, els agents van detenir als dos homes com a presumptes autors d'un delicte de contraban, i van ser posats a disposició del Jutjat d'Instrucció de la Seu d'Urgell. La mercaderia i el vehicle van quedar a disposició de l'autoritat judicial.

El tabac de picar és una de les tipologies que augmentarà el seu preu, segons la modificació aprovada de la Llei d'Impostos Especials. Passarà a costar 2,65 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT