PUBLICITAT

El nou projecte de l'Arxiu Nacional tindrà un pressupost inicial de 18 milions

  • El Consell de Ministres aprova la signatura del conveni de cessió del terreny de 2.000 metres quadrats
09022011_bartolome
El portaveu del Govern, Brunó Bartolomé. Foto: ANA
El Comú de la Massana i el Govern  ja han acordat la nova ubicació de l'Arxiu Nacional, que comptarà amb un pressupost inicial de 18 milions d'euros. El Consell de Ministres, reunit aquest dimecres al matí ha aprovat la signatura del conveni de cessió del terreny de 2.000 metres quadrats que haurà de ratificar el Comú de la Massana durant els primers 15 dies del mes de març.

El portaveu del Govern, Bruno Bartolomé, ha informat que "un cop desestimat el projecte de construcció de l’Arxiu Nacional, Biblioteca Nacional i museu de la Pau i la Identitat", el Govern i el Comú de la Massana, han arribat al consens de traslladar el projecte de l’Arxiu Nacional a la Unitat d’Actuació de Sòl Urbà N-012. Així, el Govern es compromet a realitzar les obres d'urbanització que calguin, i ha previst un pressupost inicial de 18 milions d'euros repartits en dotzenes parts fins al 2015.

Pel que fa a l'arquitectura de l'edifici i els detalls del projecte, encara no s'han determinat i els terminis de construcció s'hauran de definir quan es tanquin els tràmits administratius.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT