PUBLICITAT

El PS vol preservar la vall dels Horts del Riu i descarta fer-hi una escola

  • Areny aposta per no apartar els serveis del centre dels nuclis urbans
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÔRIA

Periodic
Areny amb els dos suplents de la llista, Gerard Alís i Angi Duró, ahir Foto: ANA / N. M.

El comitè local del PS-AraFutur de Sant Julià de Lòria es va acostar ahir dimarts a la tarda a la zona dels Horts del Riu per conèixer l'estat de la vall i interessar-se per la situació mediambiental del riu de Llumeneres. Allà, el segon candidat de la llista territorial i coordinador del comitè local, Rossend Areny, va anunciar que els agradaria conservar la zona i donar-li un ús més tradicional i social que permeti respectar els horts i els animals que hi ha, informa l'ANA.

Rossend Areny va visitar el lloc acompanyat per dos dels suplents de la llista territorial, i allà van voler observar quin seria l'impacte mediambiental que podria tenir el projecte inicial de posar-hi una escola. Segons va opinar Areny, és un dels pocs paratges naturals que queden a la parròquia, i per aquest motiu, no els sembla convenient posar-hi una escola. A més, des del PS-Ara Futur s'aposta perquè els serveis per a la ciutadania, com pot ser l'escola, es trobin al centre de la ciutat i no tan apartats, ja que cal donar vida al nucli.

Areny va opinar que a Andorra hi ha hagut «molta política de construir per construir», i ara constaten que aquest no és el camí a seguir. Va parlar en concret dels horts i animals que hi ha a la zona i que s'han de preservar perquè, segons els candidats socialdemòcrates, es tracta d'una de les úniques valls que s'han conservat.

Pel que fa a la campanya electoral i a com l'encaren des de la candidatura territorial, el número dos de la llista va assegurar que si consideressin que són la candidatura perdedora «no ens presentaríem». Va afirmar que tenen gent molt vàlida i que consideren que poden ser l'alternativa a Sant Julià perquè tenen possibilitats de fer el millor per a la parròquia.

Sessió de fotos / A nivell nacional, el PS-Ara Futur va escollir el Centre de Congressos com a escenari per a les fotografies oficials de la campanya electoral. Entre aquest dilluns i ahir es van fer la tradicional fotografia els candidats de les llistes parroquials, així com els membres de la candidatura nacional, encapçalada per Jaume Bartumeu. El número tres a la llista nacional i secretari d'organització del partit, David Ríos, va explicar que tots els candidats estan «molt tranquils i molt animats» de cara a l'inici de la campanya per als comicis del 3 d'abril.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT