PUBLICITAT

Crèdit ofereix les beques de fins a 35.000 euros per a joves

  • La Fundació tres tres ajudes per països del pla Bolonya i una de fora
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Joves beneficiaris de les beques de formacions en instituts estrangers. Foto: EDUARD COMELLAS

La Fundació Crèdit Andorrà obre avui la convocatòria de beques 2011 per a tots els estudiants que vulguin ampliar la seva formació universitària. Els ajuts són per cursar estudis de postgrau (màsters, doctorats i postdoctorats) a l'estranger i contemplen una dotació de fins a 35.000 euros per a cada estudiant i curs acadèmic. S'ofereixen un total de quatre beques: tres són per a realitzar els estudis en un país adherit al procés de Bolonya i una per a fer-los en altres països que no hi estan adherits. Els estudiants que hi estiguin interessats tenen temps per presentar la seva sol·licitud, amb tota la documentació necessària, fins al 20 de juny. Les beques són obertes a qualsevol disciplina acadèmica.

Els interessats han de presentar la seva sol·licitud juntament amb la documentació especificada al plec de bases. Un comitè independent és l'encarregat de valorar els projectes i els mèrits dels candidats, que han de presentar-se a una entrevista presencial. Per beneficiar-se d'aquestes beques, els candidats han de tenir la nacionalitat andorrana o demostrar la residència autoritzada i efectiva al país al llarg dels últims cinc anys. L'edat màxima dels sol·licitants ha de ser inferior a 32 anys el 31 d'agost de 2011. També és imprescindible que, al tancament de la convocatòria, no hagin transcorregut sis anys des que el candidat va acabar l'últim curs de carrera. La durada màxima de la beca és d'un any per als màsters i els postdoctorats i de tres per als doctorats.

La Fundació Crèdit Andorrà atorga aquestes beques amb l'objectiu de col·laborar al creixement professional dels joves. Des de la posada en marxa de les beques l'any 1988, la Fundació n'ha atorgat 170, una xifra que representa més de quatre milions d'euros en ajudes directes en la formació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT