PUBLICITAT

Vidosa, entre els deu millors en el segon gegant a les Menuires

  • Esteve, Ruíz i Huertas tornen a abandonar en la darrera jornada de competició
EL PERIÒDIC
LES MENUIRES

Periodic
Vidosa, en una competició de la temporada passada a l'estació andorrana de Vallnord Foto: ARXIU

Roger Vidosa continua anant a més en aquest tram final de la temporada, després de superar la lesió a l'esquena que el va fer arribar just de preparació als Mundials de Garmisch.

El número 1 andorrà d'alpí va tornar a ser ahir el millor exponent de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) en el tercer i últim dia de competició a les Menuires en acabar novè en el segon gegant que acollia ahir l'estació francesa. Va millorar el tretzè lloc del primer dia i també els punts FIS obtinguts, 28.59. Segons l'entrenador Xavier Bellsolà podia haver aconseguir un millor registre perquè en la primera mànega «no va acabar de tenir un bon ritme» però en la segona, en canvi, va fer «un bon esquí» que el va permetre acabar entre els deu millors.

De la seva banda Kevin Esteve, Nil Ruíz i Ferran Huertas van ser desqualificats tots tres, vivint així la mateixa esperiència que a l'eslàlom de diumenge. Ruíz, de fet, ha abandonat en les tres proves que s'han fet a les Menuires i Esteve i Huertas, que sí van poder completar les dues mànegues el primer dia ahir van sortir del traçat.

AVUI, COPES D'EUROPA / D'altra banda Marc Oliveras i Artur Pallàs es troben a Roccaraso (Itàlia) per disputar un descens i un supergegant de Copa d'Europa si el temps ho permet, ja que ahir es va suspendre l'entrenament degut a una forta nevada. També Mireia Gutiérrez té Copa d'Eruopa, amb un eslàlom a Zakopane (Polònia) i en esquí de fons Francesc Soulié torna a tenir cita amb una prova dels Campionats del Món d'Oslo: els 15 quilòmetres en modalitat clàssic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT