PUBLICITAT

Bartumeu diu que el PS no necessita improvisar el seu programa electoral

  • El candidat socialdemòcrata confirma que la línia és continuar amb el pla de govern
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Membres del PS es disposen a esquiar ahir a les pistes de Vallnord Foto: ÀLEX LARA

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, junt amb altres candidats del Partit Socialdemòcrata i membres i simpatitzants del partit, ha participat en la segona Jornada de la Neu del PS. En aquest context va parlarde la situació política del partit i va afirmar que estan totalment preparats per a les eleccions i no necessiten improvisar ja que tenen el programa de govern que han de seguir i «una proposta concreta per a una Andorra amb futur». Tot i que no va voler augurar cap resultat a les eleccions, va considerar que el PS «sortim amb una cert avantatge perquè som un partit totalment estructurat», va dir Bartumeu.

Els candidats del PS fa dies que repeteixen que el seu partit és més fort que la resta perquè estan estructurats i tenen el programa electoral ben clar. En aquesta ocasió va ser el cap de Govern qui ha reafirmat la postura i va confirmar que el programa electoral ja està a punt i que només s'han d'acabar de perfilar algunes adaptacions per poder-lo presentar, després que el passat dissabte se n'informés als nous candidats.

Sobre el programa ja ha avançat que es tracta de la continuïtat del seu pla de govern, i que per tant la base d'aquest serà el discurs d'investidura que va fer el cap de Govern al 2009. Ha insistit que el Govern ja estava treballant en aquestes línies i que el que caldrà fer serà continuar desenvolupant el que ja havien previst.

En referència a les declaracions del candidat de Demòcrates per Andorra, Ladislau Baró, que el passat dissabte va opinar que es detectava «cert nerviosisme al PS» per la rapidesa amb que han pogut conformar les seves llistes, el cap de Govern va dir ahir que el responia «amb una gran riallada». Bartumeu va opinar que quan «sabem com i de quina manera han enllestit in extremis les llistes», parlar de nerviosisme a casa dels altres li sembla una broma. Segons Bartumeu, el PS no s'ha hagut de reunir a última hora per veure què posen al programa i per això surten amb cert avantatge.

SOBRE LA PROPOSTA D'ENSENYAT / D'altra banda, sobre les propostes que va fer el candidat de DA a Encamp, Carles Ensenyat, per fer una reforma de la llei que evités la doble imposició al Pas de la Casa, Bartumeu va manifestar que no cal respondre a «declaracions divertides que demostren un desconeixement de la realitat jurídica del cens emfitèutic» perquè opina que es podria cansar als ciutadans.

Bartumeu va fer ahir aquestes declaracions en el marc de la segona Jornada de la Neu del PS, al sector Pal de Vallnord. A més del cap de Govern, van participar en la cursa alguns ministres en funcions i altres membres i simpatitzants del partit, així com els familiars d'aquests. Bartumeu va explicar que es tracta d'una jornada que volen que sigui «de companyia entre tots nosaltres, un bon dia per retrobar-se i estar tots junts sense haver de parlar de política».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT