PUBLICITAT

Repartides 400 racions d'una calçotada nevada

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El regidor de Cultura de les Valls i la cònsol major de la capital, ahir. Foto: ANA / A. R.

No ha pogut ser una diada com la d'altres edicions per culpa de la neu i el fred, però la plaça del Poble vatornar a ser l'escenari de la calçotada popular que cada dos anys se celebra com un dels actes tradicionals d'agermanament entre Andorra la Vella i Valls, segons va informar ahir l'ANA.

Més de quatre-centes racions de calçots, segons van explicat els organitzadors, es van repartir ahir al migdia a la plaça del Poble. La neu i el fred no van dissuadir els amants d'aquesta menja d'assistir a la calçotada popular que se celebra cada dos anys per celebrar l'agermanament entre Andorra la Vella i Valls. Molts d'ells no es van quedar a menjar la seva ració -composta de calçots, romesco, botifarra, pa i vi- sinó que se'l van endur a casa evitant així la nevada.

Precisament el temps va ser el motiu de comentari entre la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, i el tinent d'alcalde i responsable de Cultura de Valls, Eduard González. El vallenc ho va considerar una bona experiència «sempre i quan et permeti fer la calçotada».

La calçotada de Valls i l'escudella de Sant Antoni d'Andorra la Vella són dues de les festes gastronòmiques que se celebren en anys alterns a la capital del Principat d'Andorra i a la regió catalana de l'Alt Camp, com a celebració de l'agermanament entre les dues ciutats des de l'any 1967.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT