PUBLICITAT

Carchat obté un altre or en la ressaca dels Mundials

  • Argüelles és tercer en la mateixa categoria i Robert, primera de dues
EL PERIÒDIC
ARCALÍS

Periodic
Alguns corredors escalfen en la jornada de dimecres dels Mundials Foto: VALLNORD

Jordi Carchat va ser ahir de nou el protagonista per a Andorra en la competició ressaca dels Mundials Màsters: el trofeu amistós de veterans Esports Rossell que tot i no pertànyer al Criterium de la FIS per a veterans va aplegar el gruix de tots els competidors que han competit a Vallnord al llarg d'aquesta setmana.

Carchat va pujar al calaix més alt del podi en el gegant corresponent a la categoria A-1, amb mig segon menys que l'argentí Marcos Sánchez i Marcos Argüelles va prolongar l'alegria tricolor en completar el podi. Cal destacar també el primer lloc de Núria Robert en la C-1, amb només dues participants, que va superar la contrincant suïssa Jacqueline Cahenzli per més de quinze segons. Tres metalls, doncs, va ser la collita dels corredors del país.

PIFARRÉ I MATHIESSON, QUARTS / D'altres esquiadors es van quedar amb la mel als llavis van ser Meritxell Pifarré, quarta en la C-2 i Raymond Mathiesson, també quart en la B-8 i a poc més de mig segon de les places de podi.

Destacar també l'actuació de Marta Compte en la categoria C-4 amb una cinquena posició i la de Patrícia Messina amb una sisena, els mateixos resultats que van obtenir en l'A-3 Josep Vinals i Francesc Robert, respectivament.

Punt i final, doncs, a una setmana d'esquí que segons Vallnord tornarà molt probablement a les nostres fronteres la pròxima temporada, de nou en forma de Copa del Món.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT