PUBLICITAT

El Saló del Videojoc té intenció de mantenir la seva dimensió

  • El Prat del Roure acull competicions en línia i té una zona de simuladors
EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
El ministre Barcia pilota virtualment un cotxe de Fórmula 1, ahir Foto: ÀLEX LARA

El segon Saló del Videojoc i Internet, que l'any passat va arribar a la xifra de 6.000 participants durant tot el cap de setmana, es va inaugurar ahir a la tarda, a la sala del Prat del Roure, amb les novetats ja anunciades: la introducció de les competicions en línia i l'increment dels punts de joc –han passat de 60 a 75, entre consoles i ordinadors. A més, s'ha creat una zona específica per als jocs de simulació.

El director d'Andorra Telecom, Jaume Salvat, va explicar, en declaracions a l'ANA, que aquest saló no té la pretensió de créixer excessivament perquè «està adreçat als usuaris del país». En la mateixa línia, es va manifestar el ministre d'Ordenament Territorial, Gerard Barcia, que aprofitant la inauguració del saló va dir que aquest esdeveniment «està fet i dimensionat a nivell de país, i ens sentim satisfets en les dimensions que té. No està pensat amb finalitat internacional». Tots dos van destacar la competició en línia, que es pot fer aquest any gràcies a la implantació de la fibra òptica.

A més de Salvat i Barcia, a la inauguració hi van assistir la cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Montserrat Capdevila, i altres consellers comunals. Capdevila va afirmar que el Saló del Videojoc i Internet està en la línia de les polítiques de joventut del Comú i que, des de la corporació, s'espera que «tingui tant èxit com l'any passat».

Les autoritats que van inaugurar el saló van participar en els jocs de simulació. De fet, Barcia i Capdevila van competir virtualment a la Fórmula 1 i, posteriorment, en un duel del Guitar Hero.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT