PUBLICITAT

Carchat i Robert sumen dos ors als Mundials

  • Marcos Argüelles és plata al super gegant del FIS World Criterium Master
EL PERIÒDIC
ARCALÍS

Periodic
Una de les corredores, ahir Foto: EL PERIÒDIC

Doble alegria andorrana a la tercera i última jornada del FIS World Criterium Master d'esquí alpí -Mundials veterans- que acull aquesta setmana Arcalís al domini de Vallnord. Amb la prova de super gegant d'ahir es van donar cita 370 participants, i entre tots, dues medalles d'or van tenir color andorrà. Jordi Carchat es va imposar a la categoria A-1, mentre que Núria Robert va sumar un nou metall per ella, ara d'or també, a la categoria C-1.

Tots dos van guanyar amb claredat, i Carchat ho va fer precisament sobre un altre andorrà, Marcos Argüelles, que va ser 3,25s més lent que Carchat. L'esquiador andorrà, de 30 anys, satisfet pel seu or, va assegurar ahir que es veia capaç de vèncer abans de la cursa: «Pensava que podria guanyar, però mai se sap, encara que pel nivell que hi havia podia optar a l'or». El problema de Carchat era que sortia amb el dorsal 122, i això el va perjudicar perquè es va trobar amb una pista ja molt gastada que dificultava el seu esquí. Amb tot, l'andorrà va guanyar amb suficiència a la seva categoria.

JORDI CARCHAT ESPERA SUMAR AVUI / Amb els Mundials veterans acabats, avui es disputa a la pista de Les Canals un nou gegant corresponent al Trofeu Veterans Sports Rossell. En aquesta cita, de nou Jordi Carchat té la sensació de tenir en les seves cames una nova medalla d'or: «Crec que puc aconseguir una altra, però torno a sortir amb un dorsal massa alt i la pista estarà molt trencada». Això mateix li va passar ahir, i es va penjar l'or, juntament amb Núria Robert.

MÉS RESULTATS D'ANDORRANS / Però ahir hi va haver més andorrans en cursa: en A-4, Lluís Santin va ser 23è; en A-3 Francesc Robert, Xavier Mateu i Alberto Vargas van acabar 11è, 14è i 16è, respectivament; en A-2, Antoni Feliu va ser 8è; en B-8, Raymond Mathieson va finalitzar 7è i Josep Viladomat 21è; en B-6, Xavier Just i Agustí Segarra van ser 29è i 30è; en C-4, Marta Compte i Patrícia Messina van acabar 8a i 9a; en C-2 Meritxell Pigarre va ser 5a.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT