PUBLICITAT

L'Artesa Lleida visita Aixovall i el líder UPV els Serradells

R.M.S.
ESCALDES-ENGORDANY

La cita esportiva del dissabte passa a casa per anar a Aixovall a les 16.00 i als Serradells a les 18.30. Amb tot, el duel clau de la jornada és a Brihuega, on juga el BP Andorra de futbol sala.

VÒLEI

El CV Andorre té a l'abast el lideratge.

El CV Andorra té un rival dur al davant. A les 18.30 els Serradells rep el duel entre l'equip de Lluís Hillaire i el líder de la Lliga FEV, la Universitat Politècnica de València. Els valencians sumen una victòria més que els andorrans, però amb un partit més.

 

FUTBOL SALA

El Brihuega mesura les forces del BP.

Azulejos y Pavimentos Brihuega és el rival d'aquesta tarda a les 19.00 del BP Andorra. Després de dues jornades ben lluitades, el conjunt que entrena Xavier De la Rosa és a la localitat de la província de Guadalajara disposat a començar un nou camí de triomfs semblant al que va iniciar durant la primera volta de la Lliga de Divisió de Plata. A partir d'ara, el BP s'enfronta a rivals més assequibles que la resta de rivals que lluiten pel play-off, i això és una ocasió d'or per consolidar-se a la zona privilegiada de la classificació. El BP és 5è a la taula, mentre que l'equip castellà ocupa la 12a posició amb 8 triomfs, 7 d'ells al seu pavelló. Vet aquí el problema.


FUTBOL

L'Andorra vol posar més pressió a la lliga.

El FC Andorra té a les 16.00 una nova ocasió per pressionar l'EFAC Almacelles al capdavant de la classificació de la Primera Territorial. El rival d'avui, de mitja taula: Artesa Lleida.


DIUMENGE

Lliga i VPC per tancar el cap de setmana.

La jornada del diumenge al Principat ofereix la tercera jornada dels play-off pel títol a la lliga de futbol. A més, el VPC Andorra de rugbi visita el Saint Orennais, el 7è d'Honor.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT