PUBLICITAT

Bartumeu veu «improbable» que el PS perdi les eleccions

  • El socialdemòcrata afirma que la candidatura de Martí era «un anunci cantat»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El cap de Govern i candidat socialdemòcrata a les properes eleccions, Jaume Bartumeu, va afirmar ahir que «és un escenari més que improbable» que el PS perdi els pròxims comicis del 3 d'abril.

En declaracions a AD Ràdio, Bartumeu va assegurar que la pèrdua de les eleccions generals «és una hipòtesi sobre la qual [el PS] no estem treballant» i que ho veu «sincerament molt difícil». Bartumeu va afirmar que el PS és el més ben situat per guanyar les eleccions perquè és «l'única força política amb representació al conjunt del país, estructurada» i la que dóna «centralitat a la política andorrana». En conseqüència, el cap de Govern es va mostrar convençut que és molt difícil que el PS pugui quedar electoralment «per darrere» de la plataforma de Demòcrates per Andorra (DA).

Sobre el líder de DA, Antoni Martí, Bartumeu va afirmar que la candidatura «era un anunci cantat», però el fet sorprenent, segons va dir, pot estar «en els companys que ha decidit fer aquest viatge». En aquest sentit, va comentar que el que «pot sobtar» és la formació d'una coalició on «hi ha persones extremadament diferents que, hem de suposar, i no en puc dubtar, que s'uneixen per una proposta que coneixen». Bartumeu no va voler comentar la presència de Jordi Cinca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT