PUBLICITAT

Petició de dos anys per un seguit de furts

  • L'acusat està complint una condemna a Palma de Mallorca per altres delictes
EVA ARASA
ANDORRA LA VELLA

El Ministeri Fiscal sol·licita una pena de dos anys de presó per al presumpte autor d'una cadena de furts que es van produir en un seguit de bars i perruqueries d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, entre l'octubre i el novembre del 2004. Es dóna la circumstància que el processat està complint condemna a Palma de Mallorca per altres delictes comesos a l'illa. Durant la vista, que es va celebrar ahir, dos dels afectats van decidir renunciar a qualsevol tipus d'indemnització, pels anys que han passat des que es van produir els fets i també perquè estan convençuts que, en cas que hi hagués sentència condemnatòria, l'home tampoc no pagaria.

L'advocat de la defensa, en canvi, va insistir que el processat només ha reconegut tres dels furts que se li imputen –al bar Versalles, la perruqueria Unisex i la granja Sant Miquel. El motiu pel qual la Fiscalia li atribueix la resta de delictes és perquè es van produir en una mateixa època i amb «un modus operandi idèntic», cosa que el defensor rebat dient que forçar una porta fent palanca «no té res d'especial» i és el mètode utilitzat pràcticament per tots els delinqüents que decideixen cometre aquest tipus de furt.

A la vista oral, també hi van comparèixer els agents de Policia que van identificar l'acusat a partir de les seves empremtes dactilars –unes empremtes que es van trobar justament als tres locals on reconeix haver entrat. Igualment, van assistir a la vista les persones al càrrec dels diferents locals en el moment en què es van produir els furts. La manera d'irrompre en aquests establiments va provocar destrosses materials –vidres trencats, caixes de recaptació de màquines i jocs forçades, etcètera– i, amb els furts, es van sostreure quantitats de diners més o menys importants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT