PUBLICITAT

Pujol, Toscano i Ángel, baixes contra l'Artesa Lleida

  • El FC Andorra rep demà a Aixovall el nouvingut a la categoria, a les 16.00
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

El FC Andorra ha de sumar els tres punts de demà contra l'Artesa Lleida (Aixovall, 16.00) perquè no pot deixar escapar l'ocasió de pressionar el líder, l'EFAC Almacelles, amb qui està empatat a punts a la classificació i amb el qual només li separen dos gols del gol-average. Per a aquest matx, el tècnic Richard Imbernón no podrà comptar amb Marc Pujol, que segueix lesionat per sisena setmana consecutiva, Toscano i Ángel. Tres baixes sensibles.

Amb tot, el segon entrenador, Jordi Pujol, va explicar ahir en roda de premsa que el fet de tenir una plantilla de 20 jugadors ha permès que, tot i les lesions i les baixes per sanció que ha patit el primer equip durant la temporada, el conjunt no s'ha ressentit. El ben cert és que, des del Nadal, les alineacions de l'Andorra «han sigut molt diferents respecte a les del principi de temporada», segons Pujol.

Des del FC Andorra s'espera que l'Artesa Lleida, un equip nouvingut a la categoria i que és ara 14è amb només cinc victòries, arribi a Aixovall amb dues línies defensives fortes: «Des del partit contra l'Alpicat que sempre els rivals ens juguen a no deixar-nos fer», va dir Pujol. «Esperem una línia de quatre, una de cinc i un davanter sol». Amb claredat: un autobús.

Pujol va recordar que l'Artesa Lleida, tot i ser nou al grup 5 de la Primera Territorial, va ser «el primer equip amb què van perdre punts durant la temporada». Segons el segon entrenador andorrà els catalans són «un conjunt que molt fort físicament que no para de córrer».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT