PUBLICITAT

Gabriel celebra l'oferta de pacte de Bartumeu

  • Amb tot, el president del grup reformista lamenta la manca de concreció en les mesures que s'han de prendre
  • El líder de l'oposició assegura que continuaran treballant "en clau constructiva i gens populista"
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


18062010_gabriel
El president del grup parlamentari reformista, Joan Gabriel, durant la seva intervenció al debat d'orientació política, aquest matí al Consell General. Foto: TONY LARA
El president del grup parlamentari reformista, Joan Gabriel, ha celebrat avui l'oferta de pacte d'Estat feta pel cap de Govern en el seu discurs, però ha lamentat la manca de concreció en les mesures que s'han de prendre. Gabriel ha manifestat que "no dubten de les intencions del Govern" però creu que hi ha una "manca de model clar i de visió d'estat", segons informa l'ANA.
Així, Joan Gabriel ha valorat positivament la disposició del Govern per fer front comú, tot i que ha declarat, en vista a les paraules del president del grup parlamentari d'Andorra pel Canvi, que no sap si "la confusió està servida". En aquest sentit, el reformista ha assegurat que continuaran treballant com fins ara, "en clau constructiva i gens populista". Gabriel ha enumerat en el seu discurs les accions que ha dut a terme el Govern durant aquest primer any de legislatura, en el que considera que l'Executiu ha perdut la credibilitat dels supervisors internacionals, ha desorientat als electors, ha fet perdre la confiança de la gent del país i ha sembrat la inquietud en els estrangers que tenen inversions al país. El reformista ha celebrat la intenció expressada per Bartumeu de reformar l'administració però un cop més ha lamentat la manca de concreció en l'abast de la reforma. També ha denunciat la "incompetència en ministeris cabdals" fent referència a la dimissió de Josep Roig a Educació o el tancament de l'escola espanyola de la Massana. Gabriel ha acabat la seva intervenció dient que veu "un Govern cansat que no aporta solucions, ni crea mesures de recuperació, ni té propostes clares".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT