PUBLICITAT

Primer acord d'entesa per captar turistes de Polònia cap a Andorra

P. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Reunió a Fitur del ministre Claudi Benet amb l'ambaixador de Polònia. Foto: EL PERIÒDIC

Vist com un nou mercat que s'obri, el Govern té previst signar a partir del 9 de març vinent i en el marc de la fira de turisme de Berlín un primer protocol d'entesa amb Polònia que pretén «enfortir la participació entre els dos països», segons va explicar ahir el portaveu del Govern, Bruno Bartolomé.

Amb aquest primer acord, l'Executiu vol iniciar una ronda de contactes per intercanviar informació entre els dos països i establir, seguidament, uns acords de col·laboració en matèria turística.

Es tracta d'un protocol similar al que es va signar fa poc amb Ucraïna.

«Es tracta d'un país emergent europeu de 40 milions de ciutadans i que respon al tipus de país que té una projecció econòmica que fa que sigui un soci atractiu», va explicar Bartolomé.

La finalitat és cooperar, enfortir i promoure les relacions en matèria turística, i per a això es vol garantir la seguretat dels turistes, que puguin tenir la informació que els escaigui en el seu idioma i que estiguin emparats per les ambaixades pertinents.

Ara per ara, no s'ha fixat cap tipus d'objectiu per atraure un determinat número de turistes polonesos. Es tracta només d'establir un primer contacte per explicar a les autoritats de Polònia les especificitats que té el Principat en diverses matèries i per posar en coneixement dels ciutadans polonesos l'atractiu turístic que pot tenir el Principat.

La tasca andorrana des del departament de Turisme se centra en l'obertura a nous mercats en expansió i en consolidar-los com a opció de negoci turístic, tal i com ja es va fer en els diferents contactes presos a la darrera edició de Fitur. N'hi ha quatre que generen especial interès al Ministeri de Turisme: Rússia, Xina, Ucraïna i Polònia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT