PUBLICITAT

Tercera edició de l'Snow Day Jove a les Valls del Nord

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Una edició anterior de l'Snow Day Jove. Foto: EDUARD COMELLAS

Els comuns de les valls del Nord han tornat a sumar esforços per poder donar continuïtat a una iniciativa adreçada al públic juvenil i que aquest any arriba a la tercera edició: l'Snow Day Jove. Aquesta proposta esportiva lligada al món de la neu es durà a terme coincidint amb les vacances de Carnaval i durant dues jornades. El dimecres 2 de març serà el moment dels freestylers, que hauran de demostrar els seus millors trucs a l'àrea del sector d'Arinsal. L'endemà, dijous 3 de març, els més ràpids tenen una cita a la pista de la Font d'Arcalís per demostrar les seves habilitats en les curses de velocitat. Als guanyadors se'ls premiarà amb material esportiu cedit per les botigues de la Massana i Ordino.

L'acte és obert a tots els joves del país. Per als posseïdors del Carnet Jove és un acte gratuït, i els que no el tinguin, el preu d'inscripció és de 3 euros. El fet de no tenir un forfet no serà un obstacle per a participar-hi, ja que Vallnord se'n farà càrrec. Els esportistes podran participar tant amb esquís com amb snowboard.

L'objectiu és arribar a una xifra similar de participants a l'assolida l'any passat, uns 120 joves. Pel que fa a les categories, es distribueixen entre femenina i masculina i de 12 a 14 anys d'una banda, i de 15 a 18 de l'altra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT