PUBLICITAT

Conseqüències d'una atracció fatal

  • Un home i una dona, acusats de vulnerar la intimitat a l'enviar fotos d'una relació íntima extramatrimonial
P. G.
ANDORRA LA VELLA

Sobra dir que de vegades la realitat supera la ficció. Pel·lícules com Atracció Fatal, de 1987, dibuixaven l'obsessió d'una amant que no accepta ser rebutjada i els seus sentiments es converteixen en una malaltia. Els dos processats d'ahir, acusats pel fiscal dels delictes majors de vulneració de la intimitat amb la utilització d'un dispositiu d'imatges, el delicte de revelació i de cessió d'imatges, el de lesions psíquiques i el delicte menor continuat de coaccions, s'enfronten a quatre anys i mig de presó, part condicional, per uns fets comesos en el 2008 tots ells relacionats en sentiments i relacions amoroses fatals.

La relació extramatrimonial que tenia un empresari andorrà amb la seva secretària va ser comunicada mitjançant sms, cartes i fins i tot fotografies i vídeos a la seva esposa. Ahir el tribunal jutjava l'autoria d'aquests missatges i gravacions.

Dels dos processats, un era empleat encarregat del personal de l'empresa, que va confessar estar enamorat de la secretària de direcció de l'empresa, també processada. Aquesta és la que tenia la relació amb el gerent i va negar en tot moment haver fet res perquè la dona d'aquest s'assabentés.

El processat va confessar que ell va col·laborar en l'enviament dels missatges perquè se sentia atret per la secretària i «va ser influenciat». Per aquest motiu la seva defensa el qualifica de còmplice i no d'autor.

Mentrestant, aquest processat sí que va ser acomiadat de l'empresa i va ser detingut i tancat a la presó, però la dona, que sempre ha negat ser autora dels fets, continua treballant com a directora comercial en l'empresa del qui va ser el seu amant durant cinc anys.

El ministeri fiscal veu clar que són els dos processats els autors dels delictes imputables i diu que és la dona la que tenia un interès més clar, el de separar el matrimoni del seu amant.

Per la seva part, la defensa de la processada va deixar clar que no hi ha cap prova d'aquesta autoria i que des d'un principi la seva representada ha negat els fets i ha estat l'altre processat el que ha canviat la versió dels fets, ja que en un primer moment va dir que va ser ell el que ho va fer. Sigui com sigui, i només amb les declaracions i uns missatges i unes gravacions, el tribunal haurà de determinar l'autoria d'aquests, que han provocat danys psicològics que han requerit tractament a la dóna que els va rebre, esposa del gerent de l'empresa. Per aquest motiu, el fiscal demana també una indemnització de 12.00 euros.

Tot un cas a jutjar que tracta la vulneració de la intimitat i que s'exposa part de la vida privada en una vista pública. Com una pel·lícula.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT