PUBLICITAT

La Ruta de la Tapa premiarà els restauradors més originals

  • Els usuaris hauran d'anar disfressats per rebre altres premis de l'organització
EL PERIÒDICc
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Ruta de la Tapa de Sant Julià de Lòria premiarà durant aquesta tercera edició la millor tapa creada pels restauradors, així com la millor presentació. Els encarregats de fer la valoració de la millor tapa i de la millor presentació seran cinc gastrònoms. Una de les novetats presentades és que els usuaris de la ruta que vagin disfressats podran disposar d'un «passaport» que, un cop el tinguin segellat per tots els establiments, obtindran un premi directe. Un any més, l'objectiu és fomentar que la gent surti al carrer disfressada per promoure la festivitat de Carnaval. En aquesta tercera edició, la ruta de la tapa es farà el 25 i 26 de febrer i els dies 4, 5 i 6 de març.

El director de Cultura del comú de Sant Julià, Jordi González i la consellera de Cultura, Elisabeth Aguilar, van explicar que l'objectiu principal perquè es fa la Ruta de la Tapa «és que hi hagi ambient de gent disfressada pel carrer».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT