PUBLICITAT

Ribeiro es queda a les portes de la final a Madrid i és bronze

  • Diego Vandeschrick cau per decisió arbitral i després no té opció de poder repescar
EL PERIÒDIC
LEGANÉS

Periodic
Vandeschrick i Ribeiro. Foto: EL PERIÒDIC

Tània Ribeiro va tornar del Campionat de Madrid absolut amb un sabor agredolç. La representant del Club Karate Fudo-Shin d'Escaldes-Engordany va aconseguir el bronze, però es va quedar a les portes d'una final per una errada que va permetre la seva rival en semifinals anticipar-se i deixar-la fora de la lluita per l'or. Així mateix, també hi va participar altre representant del club escaldenc, Diego Vandeschrick. El lluitador no va tenir el dia i va caure per decisió arbitral en l'únic combat que va poder disputar.

Ribeiro va passar la primera ronda per administració i es va enfrontar en segona ronda amb la competidora Cristina Martínez, del Club Kime 1, a la que va guanyar per 2-0. En les semifinals, Ribeiro va tenir al davant la competidora Patricia Martínez, del gimnàs Budokan 3. L'andorrana va haver de remuntar el marcador en contra per empatar el combat a 1 al final del temps reglamentari. En el temps afegit, la seva competidora va anticipar una acció quasi al final del temps i Ribeiro ja no va tenir temps per reaccionar. D'aquesta manera, la karateca del Fudo-Shin d'Escaldes-Engordany va perdre el seu lloc a la final. A la repesca, Ribeiro es va enfrontar a Tamara Pastrana del gimnàs Mayoral, i aquesta vegada sí que es va imposar, per un 2-1 que li va permetre tornar al Principat amb el bronze d'uns Campionats de Madrid on es disputen les places per al Campionat nacional d'Espanya.

Pel que fa a Vandeschrick, el primer combat no el va fer en no presentar-se el seu rival, i en el segon, contra Raúl Ramos (Mabuni), la igualtat va ser la protagonista. L'andorrà va marcar un punt primer i al final del combat va ser penalitzat per una acció. L'empat es va trencar pels àrbitres, que van donar vencedor Ramos. Després no va haver repesca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT