PUBLICITAT

Daniel Armengol i Sofia Garrallà a la parroquial i Olga Gelabert a la nacional de Demòcrates per Andorra

  • Carles Ensenyat i Xavier Montané formaran el tiquet electoral d'UP d'Encamp
  • Varela (UP d'Encamp) ocuparà el quart lloc de la nacional de Demòcrates per Andorra
EL PERIÒDIC
ENCAMP / LA MASSANA


La penúltima territorial a tancar per part de la coalició que donarà suport a Demòcrates per Andorra ha estat la de la Massana. En una reunió que ha durat fins fa ben poc, s'ha decidit que siguin Daniel Armengol, que ja va formar part de la candidatura guanyadora dels reformistes fa dos anys, i Sofia Garrallà, els dos candidats parroquials. Completen la candidatura com a suplents Albert Esteve, Àlex Molné i Cristina Serra. La Massana tindrà la seva representació a la llista nacional de Demòcrates per Andorra en la persona d'Olga Gelabert com a número set.
La llista parroquial d'Units pel Progrés (UP) d'Encamp ha acabat tancant-se aquest dimarts al vespre després d'una reunió de la coalició i en la qual s'han validat els noms de Carles Ensenyat i l'exministre d'Educació i Cultura, Xavier Montané, amb Josep Maria Marot, Noèlia Mesas i David Solana de suplents. A més, Aleix Varela serà la representació encampadana d'UP a la llista nacional de Demòcrates per Andorra ocupant la quarta plaça, darrera d'Antoni Martí, Jordi Cinca i Ladislau Baró. Una llista nacional de la qual també en formaran part la cònsol menor de Canillo, Mònica Bonell, en la cinquena plaça, i Pere Altimir en la sisena. El secretari general del PLA, Josep Anton Bardina, té reservat el vuitè lloc.
A part de la candidatura d'Encamp aprovada aquesta nit, Canillo va decidir dilluns que Celina Mandicó i Martí Salvans formarien la llista parroquial, i a Escaldes-Engordany la responsabilitat recaurà en Vicenç Mateu i Miquel Aleix. Mentretant a Ordino -amb els noms de Meritxell Mateu i Olga Adellach damunt la taula-, la Massana i Andorra la Vella es preveu tancar les llistes al llarg d'aquesta nit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT