PUBLICITAT

Els Verds presenten llista nacional amb Isabel Lozano al capdavant

  • Escoda serà la segona i Josep Mas ocupa el tercer lloc de la candidatura ecologista
22022011_lozano
Lozano, que repetix al cadvanat de la llista nacional dels Verds. Foto: TONY LARA
Els Verds d'Andorra han anunciat aquest dimarts, a través d'un comunicat, que presentaran una llista nacional a les pròximes eleccions generals del 3 d'abril, que estarà encapçalada per Isabel Lozano, seguida per Antònia Escoda i Josep Mas, en segon i tercer lloc, respectivament.
La formació ecosocialista ha decidit presentar una única llista a les eleccions generals, rebutjant fer llistes parroquials "com a acte simbòlic de protesta" ja que consideren que la llei electoral actual "impedeix una representació proporcional al Consell General".

Així mateix, en el comunicat, els Verds expressen la necessitat "modificar" la llei electoral actual i reiteren que presenten llista única en l'àmbit nacional "per no intervenir o afavorir qualsevol de les altres candidatures".

A més de Lozano, Escoda i Mas, la llista inclou els noms de Jael Pozo (4), Ramon Noguer (5), Joel Samper (6), Oliver Valero (7), Antoni Torres (8), Dolores Marbà (9), Natàlia Queró (10), Daniel Trullas (11), Maria Teresa Borra (12), Didac Verdejo (13) i Ruth Barros (14). Com a suplents figuren Silvia Comas (1), Maria Carme Herrero (2) i Hedi Guizzi (3).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT