PUBLICITAT

Heracles finançarà carnets de conduir a interns de la Gavernera

C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Tomàs fa entrega del xec a Bonet i a la secretària d'Estat d'Igualtat, Magda Mata. Foto: ÀLEX LARA

El grup Heracles, que engloba diverses empreses relacionades amb el sector de la construcció, va fer ahir un donatiu de 4.000 euros encarat a millorar les condicions de vida dels adolescents interns al Centre d'Acolliment d'Infants de la Gavernera. Amb aquesta aportació es finançarà l'obtenció del carnet de conduir a quatre adolescents majors de 16 anys, segons va informar la ministra de Salut, Sílvia Bonet.

La ministra va manifestar que aconseguir el permís pot beneficiar a aquests adolescents a «introduir-se amb més facilitat al món laboral». Per la seva part Sandra Tomàs, responsable de la comunicació del grup Heracles, va justificar la seva aportació a la Gavernera perquè «ens consta que s'està fent molt bona feina des de fa anys» i perquè volen aportar el seu «granet de sorra» per ajudar a aquests infants per tal que en un futur puguin tenir les mateixes oportunitats que la resta de la població.

Tomàs va informar que aquesta és la primera aportació econòmica que fa el grup, i que s'integra dins la tasca solidària del pla de responsabilitat social corporativa. A més, no descarten realitzar més aportacions al Centre de la Gavernera així com a d'altres centres que es dediquen a ajudar a persones més necessitades.

Actualment el centre té 15 infants interns. Els més grans ja fan ús dels pisos del Jovial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT