PUBLICITAT

La jove Bellés és 11a a la cursa individual júnior dels Mundials

  • Planella finalitza 12è en cadets mentre que Marc Riera trenca un esquí i abandona
EL PERIÒDIC
CLAUT-POEDENONE

Una nova jornada als Campionats del Món d'esquí de muntanya que es disputen a Claut-Pordenone (Itàlia) va tenir de nou en acció als representants de la Federació Andorrana de Muntanyisme, tot i que aquesta vegada tota la responsabilitat va recaure en els cadets i júniors. Inka Bellés va ser la millor de la FAM en ser 11a a la cursa júnior femenina, mentre que la decepció va arribar per part de Marc Riera, que va trencar un dels esquís i es va veure obligat a abandonar en júniors quan lluitava per entrar entre els deu millors.

Inka Bellés, que també va patir problemes amb el material durant la cursa, tot i que els va poder solucionar, va finalitzar amb un temps de 1h 53min 40s, a 23min 53s de la vencedora, la francesa Axelle Mollaret. El podi el van completar la suïssa Jennifer Fiechter, a 15s de Mollaret, i la italiana Silvia Piccagnoni, que va arribar a la meta a 6min 46s de la vencedora. En aquesta categoria júnior també hi va participar l'altra representant femenina del Principat, Laia Coma, que va acabar 16a i última a la classificació a 32min 25s del millor temps.

A la prova cadet, Jaume Planella va lluitar per fer un bon resultat i va finalitzar 12è a 16min 35s del vencedor, l'italià Federico Nicolini. El podi va ser totalment transalpí.

AVUI, JORNADA PER TOTS /La jornada d'avui als Mundials tindrà a tots els andorrans en competició. Es disputa la Crono Escalada en totes les categories. D'aquesta manera, a la prova sènior seran a la sortida Joan Albós, Joan Vilana, Ludovic Albós, Manel Pelegrina, Armand Jesús, David Albós i Ferran Vila. Per altra part, en júniors hi seran Inka Bellés i Laia Coma en dones i Marc Riera en homes, i Jaume Planella en cadets.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT