Els Mundials acaben amb un 32è lloc de Vidosa en l'eslàlom

• El número 1 andorrà acaba amb un altre resultat discret i Visa assegura: «Surt reforçat d'aquest campionat»
GARMISCH-PARTENKIRCHEN

Vidosa, durant l'eslàlom corresponent a la supercombinada dels Mundials, el passat dilluns a la pista Kandahar 2 de Garmisch-Partenkirchen. Foto: FAE

Els Campionats del Món de Garmisch-Partenkirchen van arribar ahir a la fi amb la disputa de l'eslàlom masculó que tenia com a representant tricolor Roger Vidosa. El número 1 andorrà, en la línia de tota la setmana, ha tornat a aconseguir un resultat discret: 32è després de sortir amb el dorsal 72. La puntuació treta, però, queda molt lluny de la mitjana que té. Vidosa va obtenir 56,43 punts FIS, una xifra molt llunyana respecte dels 26,57 que té actualment.

El corredor d'Arinsal ha disputat a Garmisch totes les disciplines possibles: eslàlom, gegant, supercombinada, descens i supergegant. Arribava a la última cita ja cansat i es va trobar una pista exigent i malmesa pel pas dels corredors ja quan va arribar el seu torn.

Segons el director tècnic de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), Carles Visa, durant la primera mànega «ha fet una baixada amb alguns recolzaments laterals», cosa que li ha fet perdre velocitat, «i havia d'estar més a sobre dels esquís, no ha estat prou fi en els girs» i per això ha acabat a més segons del primer classificat. En la segona va millorar el ritme, va ser més agressiu i tot i que en el còmput general va obtenir un registre similar al primer en aquesta ocasió va acabar a quatre segons del primer. «Ha lluitat tot el que ha pogut i és per estar content per la seva actitut», va afegir Visa. El guanyador de l'or va ser el francès Jean-Baptiste Grange, un corredor especialitzat en aquesta disciplina que només ha participat en aquesta prova a Garmisch.

Segons Visa, el balanç de Vidosa en el còmput general dels Mundials és positiu: «Ha estat present en totes les curses, ho ha donat tot i malgrat tenir molèstics a l'esquena després de la lesió que va tenir al gener ha aguantat de valent. El director tècnic de la FAE va afegir que l'actuació a Garmisch li anirà bé de cara al futur: «Penso que surt reforçat després d'aquests campionats ja que a mida que han passat els dies ha anat millorant el seu rendiment. Amb alguns dies de descans estic segur que tornarà a la competició en molt bona forma i bon ritme».