L'Andorra no falla al camp del Vilanova (1-2)

• L'equip tricolor és molt superior malgrat el resultat ajustat
VILANOVA DE LA BARCA

El migcampista del Pidasa Xinos ?dreta? i el cervell del Matecosa Peppe intenten jugar una pilota dividida, ahir. Foto: ÀLEX LARA

L'Andorra necessitava el triomf al camp del Vilanova de la Barca per mantenir el frec a frec amb l'EFAC Almacelles i no va fallar: 1-2 i malgrat el resultat ajustat, domini total tricolor, que en cap moment va patir per perdre els tres punts.

L'equip local va cedir completament la iniciativa d'inici en un camp de gespa natural que va dificultar en certa mesura la circulació de la pilota però això no va impedir les ocasions dels de Richard Imbernon. Va avisar Mejías amb un xut que va passar fregant el pal cap al quart d'hora de joc i poc després, en el 18, Xavi Andorrà va fer lluir el meta local i Fabio, atent al rebuig, va fer el 0-1. La reacció del Vilanova no es va fer esperar i va intentar-ho a pilota aturada, però sense èxit.

Així es va arribar al descans i en la segona l'Andorra va continuar dominant fins que Andorrà va aprofitar un altre rebuig a xut de Riera per fer el 0-2. El Vilanova va retallar diferències al minut 83, però en la següent acció es va quedar amb deu per doble groga i el final va ser plàcid per als tricolors.