PUBLICITAT

El Govern premiarà les empreses que apliquin polítiques d'igualtat

  • Mata anuncia que l'Executiu treballa en la planificació d'un segell de qualitat
  • La secretària d'Estat vol corregir les diferències salarials entre homes i dones
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La secretària d'Estat d'Igualtat, Magda Mata, es dirigeix a les dones de la Internacional Socialista, ahir. Foto: ANA / MARTA TORT

La secretària d'Estat d'Igualtat i Benestar, Magda Mata, va intervenir ahir a la reunió de la Internacional Socialista de Dones (ISW), reunida a la capital fins avui per tal d'albergar tant l'Executiu com el consell ordinari d'aquesta organització, i va anunciar que el Govern treballa en la creació d'un segell de qualitat que, tal com marca el Codi de Relacions Laborals, vol premiar les empreses que apliquin polítiques d'igualtat. Mata va manifestar que aquesta mesura podria entrar en funcionament de cara a la tardor, amb la intenció de corregir les diferències salarials entre homes i dones i promoure la igualtat en el terreny professional.

Una quarantena de dones, provinents de fins a vint països diferents, que hi van prendre part en la jornada de la ISW, van iniciar així una trobada on, amb el lema Polítiques d'igualtat de gènere: motor pel desenvolupament socioeconòmic, es van abordar les problemàtiques d'aquest col.lectiu. En aquest sentit, la secretària general de la ISW, Marlène Haas --que va visitar Andorra per partida doble abans de la reunió de la internacional-- va coincidir amb la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer --que va tornar a rebre els elogis de Haas--, en la preocupació que la crisi serveixi als governs per justificar reduccions dels programes d'igualtat de gènere.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT