PUBLICITAT

El recital d'Andres continua a Naturlàndia-la Rabassa

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Un dels múixers, amb el trineu aixecat per tractar de girar en l'etapa d'ahir a naturlàndia-la Rabassa. Foto: JORDI FELIU

El recital de Tom Andres (Gaes/Josera) va continuar ahir a la 14a etapa de la Pirena Advance. L'alemany va tornar a guanyar per adjudicar-se les tres etapes en territori andorrà i sumar vuit victòries consecutives que l'han convertit en el virtual campió de l'edició del 2011.

Andres arriba a l'última etapa –avui a la Molina– amb sis minuts i mig d'avantatge respecte del seu compatriota Ullrich Kuhn (Advance), qui manté la segona posició, malgrat que ahir no va fer ni plaça de podi demostrant que li manquen forces en aquest tram final. Sí que comença a remuntar el vol el navarrès Íker Ozcoidi (Gaes/Ternua), tercer ahir i amb el tercer lloc del podi en la general pràcticament assegurat després d'una etapa en terres lauredianes de només 6 quilòmetres.

En trineus amb gossos nòrdics el gran duel entre Lázaro Martínez (Lazaro's Team/Prullans.net) i la suïssa Sibylle Marthy es va decantar a favor de la suïssa per 53 segons, resultat que com a Andres pràcticament li garanteix el títol tot i ser debutant.

Per últim, en esquijòring, Jana Porubska (Gaes) no va tenir rival. La txeca, impressionant, treu més de 14 minuts a Rutishauser i més de 20 a Gruber-Pestel. Avui la caravana de la Pirena abandona el Principat per fer l'últim trajecte a la Molina.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT