PUBLICITAT

Josep Dallerès assegura que deixa la política activa i no serà candidat

  • El fins ara Síndic general recorda que fa sis anys ja va dir que es volia retirar, que fa dos anys ho va tornar a dir, i ara vol que sigui definitiu
  • Actualment compleix 30 anys de política activa ininterrompuda
17022011-dalleres
El síndic general, Josep Dallerès. Foto: EL PERIÒDIC
El fins ara síndic general, el socialdemòcrata Josep Dallerès ha assegurat que deixa la política activa i que no serà candidat a les llistes de cara a les eleccions del 3 d'abril. Dallerès ha recordat que fa sis anys ja va dir que es volia retirar, que fa dos anys ho va tornar a dir, i ara vol que sigui definitiu, precisament quan es compleixen 30 anys de política activa ininterrompuda.
Josep Dallerès es retira de la política activa, i un cop celebrades les eleccions de l'abril, farà vacances "que ja em toquen", després de ser un dels pocs que ha estat 30 anys en actiu. Tot i això, ha assegurat que no abandona la política, o almenys no deixarà de seguir-la, i tampoc deixa el Partit Socialdemòcrata.

El polític encampadà ha reconegut que durant aquests dos anys com a síndic general ha tingut moments "desagradables", malgrat que prèviament "ja sabia que això podria passar". Creu que ha mirat de fer el que li tocava fer, i que sempre ha dit el que pensa, motiu pel qual considera que ha pogut mantenir-se en la política durant tants anys. Ara el que toca és "marxar cap a casa", ha conclòs Dallerès.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT