PUBLICITAT

Detingut un jove com a presumpte autor de furts i un incendi al Pas

EL PERIÒDIC
ENCAMP

La Policia va detenir dimarts a un jove de 28 anys, de nacionalitat portuguesa i resident al Principat, com a presumpte autor de l'incendi que va calcinar dos cotxets de nadons en un edifici del Pas de la Casa el mateix dimarts a la matinada. A més, també se li imputa l'autoria de diversos furts amb força en grau de temptativa en establiments comercials.

L'incendi es va produir pels volts de la quatre de la matinada a l'escala d'un edifici del Pas. La Policia va trobar dos cotxets de nadons calcinats a la tercera planta que podrien haver estat l'origen del foc. La investigació va posar de relleu que el presumpte autor hauria cremat papers en diferents punts de l'edifici.

Paral·lelament a aquests fets, a les nou del matí la Policia va rebre l'avís que s'havia produït una temptativa de furt amb força en una carnisseria ubicada al mateix carrer de l'immoble. A més, en un restaurant pròxim, també es va constatar que algú hauria intentat accedir a l'interior, esquerdant el vidre de la porta posterior amb un bidó de cervesa.

La investigació policial va vincular l'incendi amb aquests dos furts i va conduir a la detenció, a la una del migdia, del presumpte autor. El perjudici pels danys ocasionats per l'incendi, ascendeix a 10.000 euros aproximadament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT