PUBLICITAT

Andres domina a El Tarter i ja té quatre punts sobre Kuhn

  • El gran favorit marca les diferències en una etapa decisiva de la Pirena 2011
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Un dels corredors, a tota velocitat i amb la lluna de fons creant un paisatge idíl·lic, ahir a El Tarter Foto: JORDI FELIU

La quarta i última jornada nocturna de la Pirena Advance 2011, la més espectacular per l'atmosfera que creen les espelmes que envolten el recorregut, es va tornar a viure ahir, un any més, al sector El Tarter de Grandvalira. I com cada any en aquest territori va guanyar l'alemany Tom Andres (Gaes/Josera), qui després d'unes etapes inicials seguint el rastre del seu compatriota Ullrich Kuhn (Advance), va tres dies va aconseguir prendre-li el lideratge i ara ja es pot dir que té mig títol al sarró en treure-li uns quatre minuts a falta de tres etapes.

Andres va acabar per davant del navarrès Íker Ozcoidi (Gaes/Ternua), molt irregular en aquesta edició i que ahir va ser capaç de mostrar la seva millor versió per acabar segon per davant de l'eslovac Branislav Spissak (Grandvalira), que va completar el podi en una prova exclusiva per a la categoria de muixing –els esquijòrers descansen perquè es tracta d'una etapa amb pendents massa dures– que ahir va tenir com a ingredients extres les temperatures sota zero i una sensació de fred gèlid que van obligar els corredors a donar el màxim de sí mateix.

En la categoria de trineu amb gossos nòrdics el títol està encara per decidir. Ahir es va viure una nova lluita entre el català Lázaro Martínez (Lazaro's Team/Prullans.net) i la suïssa Sibylle Marthy. Martínez havia retallat temps en la general en l'etapa de Beret però ahir Marthy va tirar d'experiència per tornar a treure-li un bon pessic de temps en la general: 1min 22s.

Avui continua tot en l'etapa de Grau Roig, a les 10.00 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT