PUBLICITAT

La Federació crea un Open i una selecció B

  • La competició, diumenge al mes durant el 2011
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
D'esquerra a dreta el jove Calvet, Rodríguez, Asensi i l'altre infantil Martos. Foto: ÀLEX LARA

La Federació Andorrana de Tennis de Taula (FATT) ha creat l'Openclub 2011, una competició oberta a tots els públics sense diferència d'edat i sexe que servirà per puntuar per al rànquing nacional juntament am la resta de campionats o torneijos que organitzi l'entitat que presideix Patrick Rodríguez, en jornades assenyalades com diades esportives o festes majors.

Segons va anunciar el director esportiu, Emili Asensi, es disputarà una prova de l'Open un diumenge de cada mes, excepte al juliol i l'agost, fins la primera setmana de desembre del 2011, tot just abans de la disputa del Campionat d'Andorra. «Es jugarà una única categoria mixta i servirà per promocionar el tennis de taula al país. Cada torneig tindrà un preu mòdic de sis euros i per als federats serà gratuït», va explicar Asensi, qui va afegir que les llicències costen 30 euros a l'any amb assegurança inclosa.

D'altra banda la FATT ha creat una selecció B que debutarà aquest cap de setmana en un encontre amb el CTT Piera i en la qual s'ha convocat el campió absolut d'Andorra, Bruno Lima i el veterà Jordi Calvet, a més dels infantils Marc Martos, Àlex Noelle i Arnau Calvet. «Servirà per a que els joves guanyin experiència en competició», va indicar Asensi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT