PUBLICITAT

El BP busca el primer triomf del 2011 fora contra un temible UPV

  • De la Rosa tornarà a tenir a la banqueta Jona tot i no estar encara recuperat
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Paulinho dribla Chimo en el duel de la primera volta al poliesportiu Foto: ARXIU

El BP Andorra buscarà aquesta nit el primer triomf a domicili del 2011 davant del temible UPV Maristas Valencia (18.30 hores), l'equip que més en forma està actualment a la Divisió de Plata juntament amb el líder Puertollano.

Serà un duel entre el segon màxim golejador de la categoria (l'equip valencià, amb 96 gols en 23 partits) contra el tercer (l'andorrà, amb 90 en 22) tot i que el tècnic tricolor, Xavier de la Rosa, no desitja per res del món un partit amb un marcador abultat: «Espero que no sigui així. Si és baix tindrem més possibilitats de treure un resultat positiu. La nostra lluita és que no facin gols i en això del futbol sala és complicat...».

De tota manera De la Rosa no variarà la manera de jugar del BP, per tant es preveu un partit obert: «Jugarem com sempre. Jugarem pressionant segur. Potser alternem però guanyem o perdem hem de mantenir la nostra identitat», va assegurar. I tampoc dedicarà marcatges especials al pitxitxi de Plata, Jordi Lledó, amb 31 gols: «T'oblides de Silami, Chimo, Márquez, Bosch.... Porten quatre temporades intentant pujar i fitxant un jugador de renom cada any. Han deixat treballar amb tranquil·litat a l'entrenador i ara estan recollint els fruits, fent les coses molt bé. No podem obsessionar-nos amb un jugador perquè si una cosa tenen és que són un equip compacte», va alertar el tècnic.

NO CAU A CASA DES DEL 23 D'OCTUBRE / De fet l'equip valencià té uns números que fan por. Sumen vuit partits sense perdre i a casa no ho fan del del passat 23 d'octubre. Així doncs, en aquest 2011 està invicte, dada que es contraposa als números del BP, que en l'any nou encara no ha guanyat lluny del poliesportiu d'Andorra tot i que només ha jugat un partit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT