Arnau Puig finalitzar el 26è en el gegant d'alpí al FOJE

• En fons Cairat acaba el 66è en l'esprint i en el ?boarder' Estévez és 5a als vuitens
LIBEREC

Alayrach en una de les prove del Borrufa 2010, l'any passat a Arcalís Foto: ARXIU

Arnau Puig va finalitzar ahir en la 28a posició, en el gegant d'esquí alpí corresponent als FOJE que s'estan disputant a Liberec (Sèrbia).el corredor de la FAE va marcar el 26è millor temps en primera mànega era 26è a 2,85s del primer classificat; en la segona va acumular un retras de 2,15s per acabar finalment en el 28è i sumar 78,24 punts FIS. Segons el seu entrenador Marc Gutiérrez: «Hi ha un gran nivell i ha esquiat bé però li ha faltat accelerar en la part baixa que era més ràpida».

Josh Alayrach es va sortit del traçat en la primera mànega degut a una errada que el va forçar a fer un interior; «Se l'ha bloquejat l'esquí i ha sortit recte cap a fora del traçat però és per estar satisfet ja que el tram esquiat l'ha fet més que correcte», va dir el seu entrenador.

En esquí de fons Cerni Cairat va disputar la prova de l'esprint, en la qual es classificaven els 30 millors per disputar les finals. L'andorrà va finalitzar en la 66a posició d'un total de 85 corredors i el seu entrenador, Àlex Sergeat, va indicar: «Encara li falta molta experiència».

Per últim Maeva Estevezva obtenir la 5a posició en els vuitens de final del boarder cros; un resultat més que correcte per la jove esquiadora que poc a poc va agafant més experiència i confirma un nivell correcte en aquest tipus de proves. En les classificatòries s'havia posicionat en el 20è lloc.