PUBLICITAT

Sanció de riure per al Cevalls

  • Cau al 8è lloc en sumar tres partits sense guanyar i perquè la Fecapa li treu 4 punts de manera injusta
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Àlex Martín lluita per una pilota en un duel de l'any passat Foto: ARXIU

Hi han situacions en la vida que forcen el riure per no tenir sentit. Això li ha passat a l'Andorra HC Cevalls. L'equip que dirigeix José Luís Alessi està atravessant un sot de resultats, és innegable, i per això ha perdut el ritme de la part alta de la taula. Però a banda d'això la Federació Catalana de Patinatge li ha tret ni més ni menys que ¡4 punts! i de manera injustificada.

El Cevalls va guanyar abans de les festes de Nadal per 3-2 al Montbui, en un partit en el qual s'havien produït nombroses baixes mèdiques i abans del qual el club va rebre el vist i plau de l'organisme català per alinear l'infantil Gerard Miquel. La sorpresa arriba quan, sense dir res, la web publica que l'equip tricolor és sancionat amb la derrota i un punt extra de sanció per alineació indeguda. El Cevalls ha fet el recurs, però les setmanes passen i no rep ni un sí ni un no, i mentrestant ha baixat al vuitè lloc de la taula a onze punts del Castellet –segona posició que permet l'ascens.

D'altra banda l'Andorra de futbol i el River han vist com els seus rivals directes en la lluita per la primera posició, l'EFAC Almacelles i el Knet Rioja –antic Clavijo–, també han guanyat i continuen líders. La victòria del VPC ha permés l'equip de Broad augmentar a tres els punts respecte els perseguidors, la del BP recuperar la cinquena plaça tot i tenir un partit menys i la del Club Vòlei Andorra mantenir-se entre els candidats al primer lloc de la Lliga FEV.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT