PUBLICITAT

L'Andorra fitxa Ferran Pol i pensa en un altre porter

  • És internacional amb la tricolor i signa per una temporada
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ferran Pol, abans d'un entrenament amb la selecció a Aixovall. Foto: ONA MORANTE

Després d'incorporar Marc Pujol i Fabio Serra, una nova incorporació arriba al FC Andorra, però en aquesta ocasió per defensar la porteria tricolor. El porter Ferran Pol torna al Principat de la mà de Richard Imbernón, el tècnic del conjunt andor- rà, el qual l'havia demanat expressament. L'acord amb Pol és per una temporada.

Amb la sortida de Friday, un dels porters de la temporada passada, i la seva incorporació a la disciplina del Matecosa Sant Julià de la Primera Divisió andorrana, el primer equip del FC Andorra es va quedar sense cap jugador sota pals, vet que Nico és de l'equip juvenil als seus 16 anys, i tot i haver estat tota la temporada passada a les ordres d'Imbernón al primer equip.

D'aquesta manera, Ferran Pol arriba a l'Andorra com a primer porter, tot i que això és una cosa que decidirà en última instància l'entrenador, ja que el club no tanca les portes a tenir un altre porter a les seves files, segons va assegurar ahir el director gerent del club, Emili Puig: "Busquem un altre sènior".

Ferran Pol militava fins ara a l'UE Sants de Primera Catalana i en temporades anteriors havia jugat a l'UE Vilassar de Mar de Primera Catalana, UE At. Gramenet de Primera Catalana, UE Gramenet de Segona Divisió B i CD Masnou de Tercera Divisió, entre altres clubs. La seva experiència l'ha fet arribar a la selecció nacional, on ocupa el paper de segon porter per darrer de Josep Gomes, sobretot després de l'adéu de Koldo Álvarez a la selecció. El nou seleccionador també li ha mantingut la confiança que David Rodrigo ja va dipositar en ell. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT