PUBLICITAT

El River pressiona el Knet Rioja amb una nova victòria a Ávila

  • Important triomf per mantenir la lluita, tot i la baixa de Matalí, lesionat al taló d'Aquiles
EL PERIÒDIC
ÀVILA

La lluita a mort en què s'ha convertit la batalla per la primera posició de la Lliga LEB Plata va viure ahir un nou capítol en què el BC River Andorra va fer una creu amb una nova victòria, ara a la pista del Fontedoso Bulevar Carrefour d'Ávila. Sense Matalí, lesionat al taló d'Aquiles, i amb Holmes tocat amb un esquinç (i 11 punts), el conjunt andorrà va demostrar que era superior, sobretot amb un joc d'equip que és el que agrada al tècnic Joan Peñarroya. Segell de qualitat.

El River va començar fort amb un primer parcial en què va marxar al final amb 9-17. Rob Johnson, que va substituir Matalí al cinc inicial, va quallar una bona actuació en aquest període i la resta del matx, amb 12, 7 rebots i 21 de valoració, i no va ser el millor jugador del matx perquè el seu company, Pablo Sánchez, va dedicar el vespre a fer el que no va poder a la final de la Copa Adecco Plata contra el Rioja: ahir 20 punts (quatre triples de set intents), 7 rebots i 24 de valoració.

L'aportació general es va veure en un segon quart en què el Fontedoso va voler no perdre la cara al partit. Amb 9-17 amb què va començar el quart, de seguida es van posar 17-19 gràcies a un parcial de 8-2 que va obligar Peñarroya



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT