PUBLICITAT

El nou ambaixador d'Espanya vol aproximar-se més a les parròquies

  • Moreno va iniciar amb Andorra la Vella i Escaldes-Engordany una ronda de visites als comuns
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La cònsol d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, rep l'ambaixador espanyol, Alberto Moreno, ahir Foto: ORIOL LLAURADÓ

El nou ambaixador espanyol al Principat, Alberto Moreno, va visitar ahir el Comú d'Andorra la Vella i va aprofitar l'ocasió per comprometre's a interessar-se més per les parròquies del que va fer vuit anys enrere. La cònsol major, Rosa Ferrer, va rebre l'ambaixador i la ministra consellera de l'ambaixada, Maria Venegas, i va expressar una «gran satisfacció» pel fet que el govern espanyol hagi designat Moreno com a ambaixador a Andorra, ja que és un bon coneixedor del Principat.

L'ambaixador espanyol ja s'ha entrevistat amb membres del Govern, ha presentat les credencials davant del copríncep episcopal, Joan Enric Vives, s'ha reunit amb síndic general a les dependències de la Casa de la Vall i ahir mateix va iniciar una ronda de visites als comuns del país. Durant la jornada d'ahir, de fet, va triar els dos comuns més poblats: Andorra la Vella i Escaldes-Engordany –aquesta és la parròquia on va viure durant la seva darrera estada a Andorra.

L'ambaixador va visitar la casa comuna acompanyat de la ministra consellera de l'ambaixada, Maria Venegas, on van ser rebuts per la cònsol major, Rosa Ferrer, el cònsol menor, Josep Vila, el conseller de Serveis Públics i Urbanisme, Antoni Armengol, i el conseller de Circulació, Manuel Bal.

Ferrer va destacar, en declaracins recollides per l'ANA, que Moreno ha seguit l'evolució de la història recent del Principat. Per a la cònsol, el nomenament de Moreno és «molt encertat» perquè té la capacitat d'entendre la situació actual del país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT