PUBLICITAT

Cinc representants al Festival de la Joventut

  • Tres esquiadors d'alpí, un de fons i una ?rider' componen l'expedició
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'expedició que serà a Liberec al Festival Olímpic de la Joventut d'Europa, del 12 al 19 de febrer. Foto: TONY LARA

El Comitè Olímpic Andorrà (COA) va fer ahir la presentació oficial de l'expedició que representarà Andorra al pròxim Festival Olímpic de la Joventut d'Europa (FOJE), que se celebrarà a la ciutat de Liberec (República Txeca), del 12 al 19 de febrer. En total seran cinc esportistes, una quantitat que des de l'ens es va qualificar d'àmplia, sobretot «per la bona feina es fa al país en esquí».

Dels cinc joves atletes, tres disputaran les curses d'esquí alpí, un serà a les d'esquí de fons, mentre que l'única noia serà l'encarregada de representar a Andorra en snowboard. Els tres primers són Arnau Puig, Josh Alayrach i Gabriel Barios. Tots tres han passat per totes les categories de l'esquí i han destacat en trofeus com el Borrufa. L'esquiador de fons serà el jove Cerni Cairat, mentre que Maeva Estevez agafarà la taula per demostrar el seu nivell amb l'snowboard. Tots estaran acompanyats per quatre persones: els entrenadors Marc Gutiérrez, Àlex Sergeat i Otsanda Arruza, i el cap de missió, Francois Garcia.

Aquesta cita té com a objectiu servir de preparació de cara als pròxims Jocs Mundials de la Joventut que es disputaran el 2012. L'expedició andorrana viatjarà demà dissabte perquè diumenge se celebra la cerimònia d'inauguració -la cloenda serà el 18 al vespre-, mentre que entraran en acció el dilluns els esquiadors d'alpí i de fons, i el dimarts la ‘rider'. El president del COA, Jaume Martí, va animar els esportistes a fer el màxim possible als FOJE: «Representar el nostre país sempre és un repte, però també és una responsabilitat per tots vosaltres».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT