PUBLICITAT

L'aportació al Club de Turisme de Canillo es decidirà anualment

  • El pla d'actuació per a aquest any es començarà a perfilar a partir de la setmana vinent
E. A.
CANILLO

Periodic
Presentació de la Declaració de Canillo com a destinació turística. Foto: TONY LARA

La junta directiva constituent del Club de Turisme de Canillo es va reunir ahir per primera vegada, amb l'objectiu de revisar els estatuts que s'hauran de presentar al Govern, així com el reglament de règim intern de la nova entitat. Un dels acords als quals van arribar els membres d'aquesta junta provisional, encarregada de constituir el Club de Turisme, és que l'aportació econòmica de les diferents parts es decidirà cada any, amb l'aprovació del reglament corresponent, i en funció del pla d'actuació i de les accions concretes que es decideixin tirar endavant durant aquell període. Els projectes per a aquest any es començaran a perfilar en la reunió que tindrà lloc divendres que ve.

«La participació econòmica dels membres del Club de Turisme es detallarà un cop s'hagi definit el pla d'actuació de cada any», va explicar la cònsol menor de Canillo, Mònica Bonell, en declaracions a aquest rotatiu. Les aportacions han de quedar recollides al reglament, que en aquest sentit serà revisat anualment. Segons Bonell, aquesta decisió s'ha pres perquè «és possible que les accions que es duguin a terme un any concret necessitin una aportació inferior o superior a les de l'any anterior». Justament de cara a definir els projectes per a aquest any, la junta té prevista una reunió la setmana vinent.

junta heterogènia / La junta directiva està formada per quatre representants dels allotjaments turístics de la parròquia, un representant d'Ensisa, un representant del comerç, un representant de l'oferta complementària –en aquest cas, una central de reserves– i tres representants del Comú (un dels quals és el director del Palau de Gel). A més, falta un representant del sector de la restauració.

Tal com va informar la cònsol menor, la junta definitiva s'escollirà quan ja hi hagi els estatuts aprovats i el Club de Turisme tingui els seus socis. En qualsevol cas, els diferents col·lectius hi seran representats amb la mateixa proporció.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT