PUBLICITAT

L'agraïment a la dedicació a l'escola

  • L'APAE guardona a les persones i col·lectius que tenen una especial dedicació en els centres
P. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Membres del Cor d'Encamp de l'Escola Andorrana, cantant. Foto: TONY LARA

Està bé exigir, tenim tot el dret. Però també donar les gràcies i reconèixer certs mèrits hauria de ser una cosa usual com és la de la queixa diària. Des de l'Associació de Pares i Mares de l'Escola Andorrana (APAE) han volgut donar exemple amb la creació del que seran els primers premis Tortuga, fent homenatge a la revista que editen des d'aquest col·lectiu.

Es tracta de os guardons, un que es lliurarà a títol individual i un a un col·lectiu per agrair la dedicació que fan a l'escola des de diferents àmbits. «Volem donar les gràcies a tots aquells que fan coses i que tenen unes actituds positives envers de l'escola, a més de les funcions que puguin tenir en ella», va explicar el president d'APEA, Josep Vilaplana.

Es tracta d'un acte commemoratiu que es vol fer de manera anual i «sempre en clau positiva», va explicar Vilaplana.

El dimarts vinent, dia 15 de febrer, a les 20:00 hores, l'Escola Andorrana de Batxillerat de la Margineda, rebrà aquest esdeveniment que els mateixos organitzadors el qualifiquen de «senzill» però que té una vocació lloable de donar les gràcies. Un exemple que serà seguit per tots els membres de la junta de l'APEA, representants del ministeri d'Educació, directors dels centres, pares i mares, en general i altres persones relacionades en el món educatiu.

Un total de 18 nominats, la identificació dels quals des de l'organització no s'ha volgut donar a conèixer seran els que podran optar a aquest simpàtic premi. El guardó, amb el nom de Tortuga, serà creat cada edició per un artista del país. Eve Ariza, artista de la Massana, serà la que s'estrenarà en la primera edició per donar forma al guardó de la Tortuga.

En l'acte homenatge es comptarà amb el Cor d'Encamp de l'escola Andorrana i altres tres demostracions musicals que dotaran d'un contingut més lúdic aquesta primera edició dels Premis Tortuga.

L'APEA oferirà així una demostració d'exemple i d'una acció positiva en el reconeixement a persones i entitats o col·lectius per unes tasques fetes que no correspon a les seves funcions sinó a una dedicació desinteressada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT